Boys will be boys....

1. Boys will be boys....

postat de Lotte la 2010-Oct-09 @ 11:33:00

Deci..baietii cred ca noi, femeile suntem greu de inteles...ca suntem "specimene"pe care nu iti ajunge o viata sa le descifrezi, iar cei care cred ca ne cunosc, din punctul meu de vedere nu au nici mai mica idee cat de mult se inseala....
    Cu toate astea, ce spuneti despre barbati?? Cat de complicati si de neinteles pot fi barbatii?? AStept parerile voatre...vreau o batalie pe viata si pe moarte...:)))) Baieti puteti sa va spuneti parerile din punctul vostru de vedere...

2. postat de Natalie la 2010-Oct-10 @ 12:10:42

:)) poi draga mea ei spun de noi k suntem niste ´´specimene´´ greu de descifrat si greu de inteleg.....dar ei sunt si mai si...
    SUNT CA NISTE COPII DE 10 ANI, CARE NU SE POT DESCURCA FARA AJUTORUL CAT DE CAT AL FEMEILOR
    fara noi FEMEILE s-ar da cu capul de peretii :))

3. postat de buburuzel la 2010-Oct-10 @ 12:12:20

nu se pot descurca fara ajutorul femeilor, dar sunt prea incapatanati ca sa accepte asta :)

4. ...

postat de Apollo la 2010-Oct-10 @ 11:11:21

God .. ce ma manca limba !!!!

5. postat de Ina la 2010-Oct-10 @ 11:44:32

Orice om este complicat si greu de inteles,indiferent ca e femeie sau barbat.Toti suntem diferiti,iar diferentele astea ne fac mai mult sau mai putin greu de descifrat pentru cei din jurul nostru.Nu este o chestie tipic barbateasca.

6. postat de Lotte la 2010-Oct-10 @ 04:47:24

Apollo...da-i drumul dragule...sa nu iti ramana in gat....:D spune tot ce ai de spus...daca tu crezi ca e altfel, spune-ti parerea...

7. postat de Ina la 2010-Oct-10 @ 10:29:48

Lotte,nu instiga la cearta :D.

8. ..

postat de Apollo la 2010-Oct-11 @ 09:33:55

Eu unu nu mai zic nimic.. Ina a subliniat bine ce nu imi iesea mie pe gura ieri ..

9. postat de Lotte la 2010-Oct-11 @ 01:21:46

Ina...cum a zis si Banghi.....vreau scandaaalll sa se certe toata lumea, sa-si scoata ochii....:))glumesc...

10. let the game begin

postat de banghi la 2010-Oct-13 @ 06:41:43

ce ai tu cu barbatii?a? sunt directi oamenii, stiu ce vor....femeile gasesc tot felul de scuze...."nu va intelegem"? pai unele femei daca vor sa'ti zica ca au chef de o partida....incep la tel sa se zmiorcaie: "vai ce ma doare capuuuul"....pai de unde sa stiu eu bai nene ca iti trebuie p#la si daca vin cu un agocalmin, sunt sigur ca imi dai cu el in cap! :)) sau ca nu esti la perioada si d'aia te vaiti ca o doare aia si cealalta?.... de ce sa ne ascundem dupa degetul infipt in pussy? NE PLACE!!! NU PUTEM FARA!!! crezi ca poti fara? ok. poti. dar nu te simti deloc fraierit/a?

11. postat de banghi la 2010-Oct-13 @ 07:11:53

iesi cu cineva si iti explica fata ca ea nu este o usuratica, ca are preten de nush cati ani...si ca nu ai sanse sa se intample ceva.....ce faci? o respecti nu?.... daca iti ia mainile si tii le pune pe sani, fund si zona pubiana, iti baga limba in ureche, etc(TU DOAR PARTICIPI LA CE JOC ITI OFERA EA, fara weed sau alcool) si se intampla sa nu mai poata pune frana a doua zi e transformata...."vai ce ai facut?", "am fost si la biserica!", "daca ar sti el iubi!?" , "sa nu ma mai cauti!!!"(si alte texte care iti dau dureri de cap si care oricum sunt cuvinte spuse aiurea ca daca nu o cauti iar e belea)... dar cand iti topaie in cutare cutare si isi da ochii peste cap, atunci e bine, a?...AHA, e bine, DA.....haide bai, ca nici ele (UNELE) nu stiu ce vor de la viata....

12. postat de banghi la 2010-Oct-13 @ 07:19:30

mai zic? :)) .... sunt tot felul de specime la ambele sexe.... fustrati, complexati, oameni ramasi cu mustrari de constiinta in urma razboiului dintre instinctul primar si neuronii "cocosati" din coltul mintii..... ciudatenii de oameni, clar :-j .... plictisitori chiar (:|

13. hahahha

postat de banghi la 2010-Oct-14 @ 03:40:30

ce tac fetele >:) muhahhahaha, va domin :))

14. postat de Natalie la 2010-Oct-14 @ 03:59:13

time-out banghi...stai sa citesc...k nu am apucat inca ... poet trebuia sa te faci :D

15. postat de Natalie la 2010-Oct-14 @ 04:10:22

bravo...ai un 10....chiar spui bine...si fetele/femeile sunt greu de inteles....dar ce ai scris tu mai sus nu se refera neaparat la toate...sunt si vor fi si astfel de 'specimene' care se ascund dupa deget....exact cum am mai specificat si intr-un alt subiect...nu are rost sa ne ascundem dupa deget...atata timp cat poti spune opinia ta,egal k ai de castigat sau pierdut, macar nu se mai ajunge ca dupa un timp baieti/barbati sa spuna ce ai spus tu.....s.a.m.d
    ah nu are rost sa ma lungesc k nu mai termin :D

Cei mai activi pe forum

281
250
217
198
183
90
78
73
68
67