Dan Diaconescu arestat
-
Dan Diaconescu arestat
postat de Dudul la 2010-Jun-24 @ 10:40:42
Nimeni nu-l suporta pe Dan Senzionatescu, dar este corect ce i s-a intamplat?
-
nu
Parerea mea este ca nu este corect ceea ce i-au facut, dar trebuie si eu sa aiba o limita, cateodata a facut prea mare circ pe post
-
0TV (zero) ; O(ff)TV
postat de alex la 2010-Jul-02 @ 12:33:41
daca intradevar a facut ce se spune la tv eu zic ca merita:)
-
e un abuz pe undeva din partea justitiei dar ma intreb totusi oare din munca cinstita se poate face acea avere colosala?
-
postat de Dudul la 2010-Jul-02 @ 10:39:55
@mereu_acelasi: mai bine sarac si cinstit? toata lumea stia ce naravuri are "prea cinstitul" diaconescu si nimeni nu s-a oripilat pana acum. oare de ce? a fost bun cat timp s-a putut folosi basescu de el...acum e un corupt ... frumos
-
postat de coculina la 2010-Aug-04 @ 02:45:58
st in urma cu stirile. ce a facut asta? adica cum?
-
sincer?
postat de banghi la 2010-Aug-04 @ 03:11:39
eu cred ca este un om destept....s-a imbotatit baiatul pe spatele prostimii.... nu m-a interesat viata lui, dar oricum sunt sigur ca se amuza pe seama lor....pt ca isi permite :-j
-
postat de D3nyss3 la 2010-Aug-04 @ 04:09:44
lasa k e bn, k prea isi baga nasul in toate....:D
-
postat de Lotte la 2010-Oct-08 @ 12:11:26
Mai Diaconescu a castigat de partea lui simpatia poporului....datorita circului pe care il face la OTV...Daca pana la urma o sa fie chiar serioasa treaba cu politica s-ar putea sa castige chiar si mandatul de presedinte si asta pentru ca lumea vrea pe cineva care sa aiba credibilitate...iar el...chiar daca Basescu a vrut sa il faca sa para corupt...Nu stiu care dintre voi a zis ca atata timp cat Basescu a avut nevoie de el, l-a folosit iar apoi a fost acuzat de coruptie...asta e varianta pe care o cred si eu cea mai plauzibila pentru tot ceea ce i s-a intamplat lui Senzationescu...
-
postat de Natalie la 2010-Oct-08 @ 11:15:35
mai eu nu ma prea dau in vant dupa politica....dar ce face Basescu cu tara romaneasca nu e bine...chiar nu e bine....atata tineret cu facultate(ii) trebuie sa plece in alte tarii ca sa-si castige pitutza k in Romania mor de foame...batrani care li se opreste pensia,nu pot sa-si scoata retetele sau sa-si cumpere o paine k nu le ajung bani...si alti oameni de rand care traiesc de pe o zi pe alta,k dak lucrezi undeva de-abia te descurci sa traiesti cat de cat modest... dar parerea mea e ca dak poporul romanesc l-ar alege ca presedinte pe Dan Diaconescu atunci,ma gandesc eu ca, Romania ar revenii cat de cat la normal
-
postat de buburuzel la 2010-Oct-09 @ 11:21:25
eu cred ca faza asta cu inchisoarea a fost asa de fatada ca sa mai castige putin teren, sa isi faca nu stiu ce partid si sa candideze la presedentie. cred ca Basescu e in spatele lui, el o sa ajunga presedinte ca toti care il urmaresc noaptea il sustin, si Basescu va trage sforile. unde l-ati mai vazut voi pe Basescu la o emisiune sa stea toata noaptea in direct, decat la otv, pt popor... in fine... e o mare farsa :|
-
postat de Ina la 2010-Oct-10 @ 12:41:07
Eu o sa-l votez pe D.D cand o sa candideze.Mai rau de atat nu poate ajunge Romania,deci,nu avem nimic de pierdut.
-
postat de buburuzel la 2010-Oct-10 @ 01:54:05
nimeni nu merita votat :|
-
postat de Ina la 2010-Oct-10 @ 11:52:24
Cineva tot trebuie votat :)) Nu poti sa ai o tara fara presedinte.
-
postat de Bobo la 2010-Oct-11 @ 03:23:47
Sa iasa din puscarie cand ii zic eu :)
|
|
Cei mai activi pe forum
|
|
|
281 |
|
|