am dubii......

1. am dubii......

postat de infamous la 2010-Oct-25 @ 05:15:13

oricum mai plauzibila mi se pare teoria darwinista,,,,precum omul se trage din maimutze,etc,sau cealalta cu originile extraterestre!sper sa ma ierte Domnu!

2. postat de infamous la 2010-Oct-25 @ 05:19:48

trebuia sa aberez in alta parte da asa-i cand scrii prostii!

3. postat de Natalie la 2010-Oct-25 @ 09:58:31

se mai intampla...nu-i problema :)

4. hai sa evoluam..

postat de johndercover la 2010-Oct-29 @ 02:34:27

hai ma ca e stupid si absurd sa mai crezi in dzeu in sec 21....hai sa evoluam si noi, i-ati vazut pe aia de dadau tarcoale in genunchi si in coate la biserica intr-o zi de nush ce sarbatoare ca sa-i ierte dumnezeu? ce stupizi, sau aia de pupa moashtele, altzii..saracii

5. :D parerea mea, ok? iar.

postat de coculina la 2010-Oct-29 @ 08:10:09

eu zic asa. fiecare are dreptul sa creada in ce vrea el. dar nu inseamna ca e fraier. mie mi se pare ca alah (?) e cea mai mare tampenie inventata. dar nu am sa ma duc la prietenul meu cel mai bun si am sa-i spun asta. pt ca e parerea mea. si nu trebuie sa impui parerea ta altora. poti jigni multe persoane spunand ca e timpul sa crestem ca etc.
    sunt nascuta catolica si am sa mor catolica. nu ma tarai in coate, nu pup moaste, nu ma duc nici macar la biserica. dar! cred in Dumnezeu. nu st fanatica, dar cred. si daca pe strada intalnesc pe unu care zice ca ateu, eu zic ok. nu zic ca e fraier ca o sa moara in iad sau nush ce.
    fiecare are dreptul sa creada in ce ma-sa vrea. putem sa respectam asta?
    p.s. no fight please.

6. postat de Natalie la 2010-Oct-29 @ 03:37:24

asa-i coculina...ai perfecta dreptate...fiecare e liber sa creada ceea ce vrea,fiecare are parerea lui,fiecare are credinta lui,samd....si cum ai spus tu totusi ar trebuii sa respectam si parerea celor din jurul nostru,nu imediat sa-l punem la zid si sa-l judecam
    P.S: PACE :))

Cei mai activi pe forum

281
250
217
198
183
90
78
73
68
67